Productii Media Jingles.

Va invitam sa ascultati productiile noastre si sa ne contactati prin metodele afisate in partea dreapta a website-ului nostru.

Mesaje intampinare robot telefonic pentru compania dvs. Click AICI.

 

Descarcati gratuit mesaje de interes public de AICI.
Mesaje de interes public download.

 

Pentru ei am realizat spotul audio si au obtinut o crestere semnificativa a vanzarilor.
Acelasi lucru il putem face si pentru compania dumneavoastra. 

Clientii nostri:

Samsung Hospitality, Fusion Festival, Termopane 9 Tei, Citroen Buzau, Agntia de turism Flight Way, Balta Alba, Body Mind & Spirit, Fusin Baroque, I love sopa, Fest Jewellery, Dancris, Cofetaria Dobrogea, Summer Club Balta Alba, Vara ludusana, Eurolines, Beauty wash, MCA Comercial, Termoval Ramnicu Sarat, Terasa Tivoli, Opera Disco Club, Agroleg Varo, Ambient Varo, Ana Barsan, Farmacia Noua, B Pro Wise Construct, Big Fest Ludus, Ban Prod, Biznest, Radio Boom, Boro Trans, Cardinal, Carmangeria Romaneasca, Cash And Carry, Catena Ludus, China Market, Cinema Dacia Buzau, Cleaning Sas, Club Opium, Club Privilege, Cofetaria Narcisa, Complex Medieval Unglerus, Concris, Costel Gsm, Criaso, Elita Ludus, Doctor Ovi Instal Ludus, Edelwaiss, Eden Garden, Edi Gym, Ediseea, Expozitie Pasari, Farmacia Noua, Host Clean, Hygienne Prest Ludus, Asociatia Impuls, La Darsena, Ledora, Lyca Mobile, Medicare, New Business, Nunta de Vis, Odesa, Showroom Pegeout Buzau, Pensiunea Corona, Eurolines Pizza Gama Stefanesti, Pensiunea Rustic, Pop Service, Prod Sid, Radio Transilvania, Restaurant Princes, RomBiz, RoDacia, Rovena, Salina Turda, Saroplast, Servere Radio, Snitel Haus, Soiom Pasticerie, Vodafone Spania, Toamna Ludusana, Cofetaria Chiaro Scuro, Digi Mobil Torino, Tres Ciocolates, Turis, UTI Group, Villarte, Vita Farm, Web Magnat, Zeng Hong Plus, Zilele Orasului Ludus, Ofero, Anvelomag, Dexter Host, Atlassib, Autosima, Radio Nord, Lady Gym, Zonix, Originals, Careta, Shoe Box, Descanso, Gift Boutiqe, Club Matrix, Ulises, Ramnicomb, Targul de jucarii, Service One Tehnology, Nobilia, Hanul Domnesc, Restaurant Castel Dracula, Auto Sima, Orion, ITV Harama, Anunturi.maildirect.ro, Automobiles Pablo, Citadel Eforie Nord, Club Enigma, Elen Boutique, Finca Alcazaba, Euro Games, Fortuna Palace, Hotel Siglo, Lebara, Magic Mega Mall, Sala de Jocuri Play, Up Stream, Taxi Furgonete, Restaurant La Pasion, Restaurant Casa Veche, Super Kombat, Carpintek Group, Iman Donner, Magic Boutique, Black & White Weddings, Electro Prima, El Dorado,Mecom, Alt Fm, Alex Company, Dormire Bien,Terasa Mateo, Emol Travel, Hanul cu foc, Travel Brands, Farmacia Richter, Kosarom, Axa, Vanila Velvet.

Studioul de creatie Media Jingles realizeaza pentru dvs spoturi eficiente pentru campaniile publicitare pe care doriti sa le realizati in compana dvs. Serviciile noastre de productie audio radio se regasesc in diferite proiecte in Romania.
Suntem specializati in productia de spoturi radio urmarind intotdeauna o imbunatatire a serviciilor de productie spoturi audio radio. Intentia noastra este de a imbunatati vanzarile companiei dumneavoastra printr-un spot radio general care sa va prezinte compania la obiect. Credem cu tarie ca pentru o campanie publicitara reusita este nevoie de cel putin 3 spoturi audio deoarece un singur spot audio prin care se realizeaza prezentarea generala a companiei, nu este de ajuns. Spre exemplu un al doilea spot radio poate prezenta o oferta a unui produs din cadrul companiei.
Crearea de spoturi publicitare audio este bine sa fie realizata de o echipa de profesionisti, dedicati si cu experienta, de aceea pentru realizarea unui spot publicitar radio in mod categoric este nevoie de o echipa profesionista.
Studioul nostru de inregistrare ofera toate etapele de creatie a reclamelor radio. Media JIngles este un studio de inregistrare se bucura de oameni pregatiti in domeniu asigurandu-va creatie de scripturi, creatie audio si metode de implementare a mesajului audio cu un puternic impact asupra ascultatorilor. Spre deosebire de alte studiouri de productie spoturi audio radio, Media Jingles comunica in permanenta cu dumneavastra pe tot parcursul creatiei spotului radio. Spre deosebire de alte studiori de inregistrari intentia noastra este de a urmari si evolutia companiei de la inceperea campaniei, solicitand de la acestea in permanenta statistici pentru a observa impactul unui spot radio.
Media Jingles este un studio de creatie spoturi audio caruia ii pasa de compania dvs incepand de la primul "Buna ziua" pana la "va multumim pentru increderea acordata" si nu numai.
Asadar punem la dispozitie servicii de realizare reclama sau reclame la radio. Reclama audio este poate cea mai eficienta metoda de promovare rapida a companiei dumneavoastra. De aceea recomandam sa apelati la reclame audio pentru orice doriti sa promovati, rezultatele se vor vedea imediat. Ceea ce este foarte important de retinut este ca la reclama publicitara radio nu ar trebui sa renuntati niciodata, chiar daca compania dumneavoastra se bucura de vanzari foarte bune. Faceti un obicei, un obicei profitabil din a crea mereu campanii publicitare la radio. 
Studioul Media Jingles de productie radio, colaboreaza foarte eficient cu radiouri din toata tara. In permanenta suntem la dispozitia acelor radiouri locale din Romania care doresc productie audio de jingle radio, promo hitmixuri sau spoturi radio la preturi accesibile. Lasati studioul de inregistrare Media Jingles sa se ocupe de imaginea radio a postului radio pe care il conduceti. Acelasi lucru il transmitem si televiziunilor. Oferim voice over profesionist pentru spoturile video.
Contactati studio Media Jingles pentru a va indruma catre publicitate la radio. Publicitatea la radio este esentiala pentru compania dvs mai ales daca este la inceput sau trece prin perioada de reorganizare. Este prima masura pe care trebuie sa o luati pentru a va bucura de o crestere a vanzarilor rapida.
Studioul Media Jingles va pune la dispoztie o frumoasa voce feminina pentru serviciile IVR. Dati dovada de profesionalism daca alegeti o voce ivr profesionala care sa va intampine clientii cand acestia suna la firma dvs. Vocea IVR este acea voce care ii spune clientului la telefon "bine ati venit la...., va rugam asteptati....". Practic se inregistrim mesaje telefonice de asteptare sau mesaje vocale de asteptare care sa va intampine clientii. Mesajele de intampinare cu voce ivr profesionista creste categoric din start increderea clientului.
In concluzie, studioul de inregistrari Media Jingles ofera servicii de productie audio radio incluzand tot ce tine de inregistrare reclame audio, inregistrare spoturi radio sau anunturi audio cu voci profesioniste si dedicate specializate in voiceover. Pentru campaniile publicitare radio si tv studioul de inregistrari Media Jingles va sta la dispoztie.


Asadar iata cateva concluzii, cu incredere ne puteti contacta daca va ganditi sa incepeti o campanie prin spoturi publicitare sau daca radioul pe care il administrati are nevoie de o imagine fresh incluzand jingle radio si promouri emisiuni. De retinut este faptul ca dezvoltam colaborari doar cu radiouri FM. Este clar ca aveti nevoie de publicitate radio daca doriti o crestere a vanzarilor. Ganditi-va sa incepeti demersurile pentru promovare prin reclame audio iar noi va stam la dispozitie cu servicii de productie radio. Este metoda care inspira cea mai mare incredere aceea de a face publicitate radio, prin bine cunoscutele spoturi de productie audio. Nu ne dam in spate nici cand vine vorba de deejay. Ne referim la acei deejay care inclina spre o meserie in domeniu. Oferim pentru deejay acapelle si publicitate radio. Pe aceasta pagina gasiti demo servicii audio radio pentru a va putea face o idee despre o imagine noua. Totodata ne gandim si la intro website-uri pentru ca suntem profesionisti in ale productiei.