Despre noi.

Suntem cerebrali, ne plac inteligenta si umorul. Suntem un caracter independent si avem o gandire originala. Iubim umanitatea in intregul ei si ne place sa o vedem progresand aici si acum! Ne place noul si ne putem adapta din mers schimbarilor neprevazute. Avem simtul prieteniei deosebit de dezvoltat si suntem gata oricand sa sarim in ajutor la nevoie. Desi traim mai mult in lumea ideilor, reactionam la sentimente, afectivitate si tot ce tine de libertate. Dorim in permanenta sa venim cu ceva nou, sa schimbam reguli, sa iesim din tipare. Ne simtim bine in proiecte neobisnuite, orientate spre viitor care cer originalitate, talent organizatoric si inventivitate. Ideal este sa fim implicati in proiecte care ne ofera un anume grad de libertate si independenta. Suntem sociabili si foarte curiosi, putem aborda cu seninatate orice subiect. Ne intelegem bine cu toata lumea dar cu siguranta avem si noi afinitatile noastre. Noi suntem ceea ce credem ca suntem si suntem ceea ce stim ca suntem.
Suntem minti creative, cu voci puternice bine lucrate. Corzile noastre vocale reprezinta zeci de companii din Romania..
Studio-ul nostru de inregistrari este unul independent, echipat complet, care face fata cu succes cererilor Romaniei.
Productiile Media Jingles se pot asculta in aproape orice judet al tarii. Ne implicam in campanii umanitare ori de cate ori ni se ofera ocazia, nu refuzam nici o campanie umanitara care este menita sa schimbe lumea in mai bine!
Va putem servi cu o cafea?

spoturi audio

 

 

 


Acum ca ati aflat despre noi, va oferim la o calitate profesionala spoturi publicitare si jingle radio chiar si promouri emisiuni. Publicitate radio este preferata noastra si reusim sa facem asta prin reclame audio in cadrul serviciilor de productie radio.