Inregistrare audiobook cu voci profesioniste, realizare carti audio cu narator audio profesionist. Inregistrare carte audio.

 

Doriti inregistrarea unei carti in format audio la un pret bun? Doriti sa editam si sa masterizam un audiobook pe care l-ati inregistrat cu vocea dumneavoastra? Atunci ar fi interesant sa ne contactati.

Suntem studio profesional de inregistrari cu o experienta din anul 2010, iar vocile noastre va pot reprezenta excelent cartea pe care doriti sa o inregistrati, iar cu toate acestea, nu suntem imposibili la pret.

Haideti sa o spunem pe romaneste.

Stim ca ati depus un mare efort sa scrieti cartea pe care doriti sa o transformati in audiobook. Stim despre orele, zilele si lunile "pierdute". Stim despre cate corecturi si cate recitiri ati facut pana ati publicat cartea, etc.

Tocmai de aceea, pentru ca intelegem prin ce trec scriitorii pana la publicarea cartii, dorim sa venim in intampinarea acestora cu preturi decente, totusi. In primul rand suntem oameni, apoi suntem profesionisti in voce si inregistrari.

Doriti sa inregistrati audio cartea dumneavoastra? Haideti sa o inregistram.

Nu trebuie decat sa ne contactati si vom pune la punct absolut toate detaliile pentru ca audiobook-ul dumneavoastra sa fie usor de inteles si usor de ascultat.

Ne gasiti la adresa de e-mail contact@mediajingles.com (click aici pentru a trimite e-mail)

La telefon 0742 327 317 (click aici pentru a apela).

Daca doriti sa discutati cu noi prin WhatsApp (click aici) .

 

Durata de inregistrare a unui audiobook - inregistrare si editare completa:

100 pagini - 4 zile

150 pagini - 5 zile

200 pagini - 6 zile

250 pagini - 8 zile

300 pagini - 10 zile

350 pagini - 11 zile

400 pagini - 13 zile

Este foarte important ca atunci cand doriti sa inregistrati o carte, vocea din spatele microfonului sa cunoasca foarte bine ce doriti sa transmiteti. De aceea, noi putem inregistra carti din orice domeniu indiferent ca vorbim de carti tehnice, psihologice, de autocunoastere, autoeducare si lista poate continua, la un pret excelent. Suntem flexibili si intram in rol asa cum se cuvine pentru ca audiobook-ul sa fie pe masura asteptarilor. Nu trebuie sa va faceti probleme de nici un fel, in prima faza va vom trimite un demo cu un fragment transmis de dumneavoastra. Apoi, daca va place ce ascultati, vom incepe inregistrarea audiobook-ului imediat! Nu maine, nu poimaine, nu peste o luna.

Inregistrarea unui audiobook este un proces de durata, tocmai de aceea solicitam din partea clientiilor nostri rabdare si intelegere.

Pe tot parcursul inregistrarii audiobook-ului dumneavoastra, vom comunica in permanenta, de fiecare data cand vor aparea intrebari si nelamuriri.
Odata ce incepem colaborarea, dorim pe cat posibil sa ne acordati prioritate in timpul dumneavoastra, asta pentru ca, pe parcursul inregistrarii cartii pot aparea intrebari si nelamuriri. Dorim din partea dumnevoastra raspunsuri prompte, tocmai pentru a fi eficienti si a ne incadra in timpul de livrare a audiobook-ului.

Pe toata durata colaborarii vom discuta zilnic cu dumneavoastra, asadar va rugam sa tineti cont de acest aspect si sa ne tratati cu prioritate.

Editare audiobook. Masterizare audiobook.

Va oferim servicii de editare audiobook si masterizare audiobook.

Ati intregistrat un audiobook si doriti sa-l editati si sa-l masterizati? Este de la sine inteles ca inregistrarile audiobookului pe care le-ati inregistrat in propria locuinta sau chiar la studio, nu le puteti lasa in forma initiala. In mod clar un audiobook trebuie editat si curatat de diferite fraze sau zgomote nedorite.

Si dumneavoastra si noi, stim ca pe inregistrarile pe care doriti sa le editati, s-au facut greseli. Ei bine, aici putem interveni noi.
Serviciile noastre de editare audiobook si masterizare, nu sunt un proces scump. Asadar va invitam sa ne contactati si vom face pe cat posibil ca audiobook-ul pe care l-ati inregistrat sa se auda cat mai bine!


Studio inregistrare audiobook pret calitate superioara. Inregistrare carti audio, narator audiobook, narator carti audio, voce carti audio, inregistrare carte audio.

Inregistrare audiobook,inregistrare carti audio narator audiobook, inregistrare carte audio.