Inregistrare audiobook cu voci profesioniste, realizare carti audio cu narator audio profesionist. Voce documentare.

Doriti inregistrarea unei carti in format audio la un pret bun? Excelent, suntem studio profesional de inregistrari iar vocile noastre va pot reprezenta excelent cartea pe care doriti sa o inregistrati iar cu toate acestea nu suntem imposibili la pret.
Nu trebuie decat sa ne contactati si vom pune la punct absolut toate detaliile pentru ca audiobook-ul dumneavoastra sa fie usor de inteles si usor de ascultat.
Ne gasiti la adresa de e-mail contact@mediajingles.com la telefon 0742327317 sau WhatsApp.

 

Este foarte important ca atunci cand doriti sa inregistrati o carte, voiceoverul din spatele microfonului sa cunoasca foarte bine ce doriti sa transmiteti. De aceea, noi putem inregistra carti din orice domeniu indiferent ca vorbim de carti tehnice, psihologice, de autocunoastere, autoeducare si lista poate continua la un pret excelent. Suntem flexibili si intram in rol asa cum se cuvine pentru ca audiobook-ul sa fie pe masura asteptarilor. Nu trebuie sa va faceti probleme de nici un fel, in prima faza va vom trimite un demo apoi cu siguranta o sa va placa colaborarea cu noi.

Va oferim voce pentru documentare.

Daca doriti o voce perfecta pentru documentare atunci cu siguranta trebuie sa colaboram. Dispunem de o voce superba, calma, excelenta pentru orice tip de documentar, cel putin asa credem noi, insa dumneavoastra decideti. Mai jos puteti asculta vocea propusa de noi.