Inregistrare audiobook cu voci profesioniste, realizare carti audio cu narator audio profesionist.

Doriti inregistrarea unei carti in format audio? Excelent, suntem studio profesional de inregistrari iar vocile noastre va pot reprezenta excelent cartea pe care doriti sa o inregistrati.
Nu trebuie decat sa ne contactati si vom pune la punct absolut toate detaliile pentru ca audiobook-ul dumneavoastra sa fie unul profesional, usor de inteles si usor de ascultat. Ne gasiti la adresa de e-mail contact@mediajingles.com sau la telefon 0742327317 .

Este foarte important ca atunci cand doriti sa inregistrati o carte, voiceoverul din spatele microfonului sa cunoasca foarte bine ce doriti sa transmiteti. De aceea, noi putem inregistra carti din orice domeniu indiferent ca vorbim de carti tehnice, psihologice, de autocunoastere, autoeducare si lista poate continua. Suntem flexibili si intram in rol asa cum se cuvine pentru ca audiobook-ul sa fie pe masura asteptarilor. Nu trebuie sa va faceti probleme de nici un fel, in prima faza va vom trimite un demo apoi cu siguranta o sa va placa colaborarea cu noi.