Inregistrare mesaje IVR, voce mesaje robot telefonic cu voci profesioniste.

Inregistram mesaje IVR pentru robot telefonic in limba romana, engleza.

Avem o experienta de 13 ani in inregistrarea mesajelor ivr.

Va prezentam mai jos vocile folosite in studio pentru inregistrare mesaje IVR.

 

Voce 1 ivr Feminin ROMANA

 Voce 1 ivr Feminin ENGLEZA

 

 


Voce 2 ivr Feminin ROMANA

  

 


Voce Masculin ROMANA

  Pretul de inregistrare a mesajelor de intampinare poate diferi de la caz la caz, de aceea ne puteti contacta pentru a va transmite o oferta de pret si va garantam ca veti primi raspuns.

E-mail: contact@mediajingles.com (click aici pentru a trimite e-mail)

Tel: 0742 327 317 (click aici pentru a ne apela).

Daca doriti sa discutati cu noi prin WhatsApp click aici.


Exemple mesaje de intampinare, texte robot telefonic.

Mai jos gasiti cele mai folosite modele pentru mesaje de intampinare voci ivr.
Acestea pot fi modificate si adaptate companiei dumneavoastra.


Mesaj GDPR

- "Salut, ai sunat la (nume companie). Te informam ca acest apel va fi inregistrat pentru imbunatatirea solutiilor si serviciilor noastre. Daca nu esti de acord cu inregistrarea acestui apel ne poti contacta prin email sau chat disponibile pe (nume website). Mai multe informatii despre modul in care (nume companie) gestioneaza datele tale le poti gasi pe (website) pagina "Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal".

 

Mesaje de intampinare:

- "Buna ziua, ati sunat la (nume companie). In vederea imbunatatirii serviciilor noastre, acest apel ar putea fi inregistrat. Continuarea apelului reprezinta acordul dumneavoastra. Daca nu doriti ca apelul dumneavoastra sa fie inregistrat, va rugam sa inchideti apelul."

- "Buna ziua! Ati  sunat la (nume companie). In vederea imbunatatirii serviciilor noastre, 
va​ informam ca aceasta convorbire poate fi inregistrata. Continuarea apelului reprezinta acceptul dvs."

- "Buna ziua, ati sunat la (nume companie). Va rugam asteptati, imediat veti intra in legatura cu unul dintre operatorii nostri (muzica de asteptare)".

- "Bine ați venit la (nume companie) serviciul de asistență telefonică pentru clienți. Pentru îmbunătățirea calității serviciilor pe care le oferim acest apel poate fi înregistrat. Continuarea apelului reprezinta acordul dumneavoastra. În cazul în care nu sunteți de acord vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail................... Vă mulțumim."

- "Bine ati venit la (nume companie),magazin online de ..........,va rugam sa asteptati cateva momente pana veti fi preluat de catre un operator. Daca nu doriti sa asteptati ne puteti trimite solicitarea dvs pe adresa de e-mail................, iar unul din operatorii nostri va raspunde solicitarii dvs in cel mai scurt timp."

- "Pentru vanzari apasati tasta 1, pentru a returna un produs apasati tasta 2, pentru contabilitate apasati tasta 3, pentru sugestii si reclamatii apasati tasta 4, pentru a intra in legatura cu un consultant (nume firma) apasati 5, pentru a reasculta acest mesaj apasati tasta 6.

 

Mesaje de asteptare:

- "Momentan toti operatorii nostri sunt angajati intr-o alta convorbire. Va rugam asteptati. In cel mai scurt timp veti fi preluat de catre un consultant (nume companie)." (Daca timpul de asteptare este in general mai mare, va recomandam sa introduceti mesaje cu ofertele companiei sau sa-i informati pe clientii dumneavoastra despre alte servicii pe care le aveti disponibile).

- "Va rugam nu inchideti apelul, imediat veti intra in contact cu un operator" (muzica de asteptare).

 

Mesaje din afara orelor de program:

- "Va multumim ca ati sunat la (nume companie)! Momentan personalul nostru se afla in afara programului de lucru, va rugam sa reveniti de luni pana vineri intre orele 9.00 – 18.00 sau ne puteti transmite mesajul dumneavoastra la adresa de e-mail (adresa e-mail) si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil! Va multumim pentru intelegere."

- "Buna ziua, ati sunat la (nume companie). Din pacate ati sunat in afara orelor de program. Va rugam sa reveniti cu un apel de Luni pana Vineri intre orele 8.00 - 17.00. Daca doriti, puteti sa transmiteti mesajul dumneavoastra pe adresa de e-mail.....si va vom raspunde in cel mai scurt timp. Va multumim!"

- "Va multumim ca ati sunat la (Nume companie)! Personalul nostru se afla in concediu in perioada 15 decembrie - 05 ianuarie. Va asteptam cu drag incepand cu 06 ianuarie. Ne puteti trimite mesajul dumneavoastra si prin e-mail la adresa .... Va multumim!"

- "Buna ziua! Ati sunat la (nume companie)! Personalul nostru se afla in concediu pe perioada sarbatorilor nationale intre "DATA". Va asteptam incepand cu data de "DATA" intre orele "ORELE"."

- "Buna ziua! Ati sunat la (nume companie)! Personalul nostru celebreaza sarbatorile de iarna in perioada "data". Va uram un Craciun fericit si un an nou cu bucurii!"

- "Buna ziua! Ati sunat la (nume companie)! Personalul nostru sarbatoreste ​Sfintele sarbatori de Paste! Va asteptam incepand cu data de "data".

- "Buna ziua! Ati sunat la (nume companie)! Va informam cu regret ca personalul "nume companie" nu lucreaza astazi, va asteptam cu drag de maine incepand cu orele........ (sau din data de...)".

Descarcati de (aici) toate modelele de mesaje robot telefonic.

Recomandari pentru compunerea mesajelor IVR.

Va recomandam sa adoptati un stil prietenos! Oricat de serioasa este compania dumneavoastra, este important sa intampinati clientul intr-un mod prietenos, poate si haios in unele cazuri. Daca va exista o melodie de asteptare, aceasta sa fie happy pozitiva si mai putin ceva neutru sau un ritm care se tot repeta. De ce spunem asta? Pentru ca daca clientul dumneavoastra ASTEAPTA prea mult in telefon, acesta trebuie incantat cu o melodie care sa-i aduca zambetul pe buze sau sa-i pastreze o stare de spirit pozitiva. Practic, melodia trebuie sa-l faca efectiv sa danseze in timp ce acesta asteapta la telefon.
Referitor la textele care vor fi inregistrate, va recomandam sa le cititi cu VOCE TARE inainte sa le trimiteti la inregistrat. Daca mesajele vor suna bine la dumneavoastra, la noi vor suna si mai bine!
Incercati pe cat posibil ca atunci cand robotul telefonic ii raspunde clientului, acesta sa poata sa aleaga din start ramura dorita. Spunem asta pentru ca exista posibilitatea ca un client sa sune de mai multe ori la dumneavoastra si ca sa nu mai astepte si sa asculte tot textul pana cand poate alege ramura dorita, acesta sa poata apasa direct tasta dorita. Un exemplu de acest gen ar fi: "Ati sunat la (nume companie). Daca stiti deja departamentul la care doriti sa ajungeti, apasati tasta dorita ACUM." Daca clientul nu apasa nici o tasta, sa inceapa mesajul ivr cu enumerarea departamentelor.

Apelati la un studio de inregistrari pentru inregistrarea mesajelor IVR.

Probabil ati cumparat deja serviciul IVR si sunteti in cautarea unei voci ivr profesioniste care sa va intampine clientii noi, dar nu numai. Daca faceti acest lucru atunci stiti ca nu puteti accepta orice voce ivr care sa va intampine pentru prima data un client. Fiti foarte atenti la acest detaliu pentru ca mesajul de asteptare sau mesajul de intampinare ivr are un impact destul de mare asupra clientului.

Credem cu tarie ca doriti ca in mesajul ivr de asteptare al robotului telefonic sa fie o voce ivr frumoasa, calda, plina de pozitivism si energie, care sa-i spuna clientului dvs “va rugam sa asteptati; imediat veti intra in contact cu un operator”, la un pret excelent.

Cele mai multe firme din Romania, ori din necunostinta de cauza, ori din comoditate sau alte motive, selecteaza voci ivr din randul angajatilor, si nu realizeaza importanta acestui fapt, iar tocmai aceasta alegere facuta intr-un mod neprofesionist este motivul pentru care primul contact cu un client nou lasa de dorit. Clientii sesizeaza foarte repede naturaletea vocii ivr si sunt atrasi involuntar de aceasta, de aceea vocea ivr a mesajului de intampinare trebuie sa aiba o tonalitate familiara, naturala care sa-i apropie pe clienti. Datorita acestui fapt, o firma care vrea sa inspire incredere si care se respecta, va inregistra mesajele de asteptare sau mesajele de intampinare ale robotului telefonic cu voci ivr profesioniste, realizate in studioul de inregistrari la pret rezonabil. O voce ivr profesionista inspira intotdeauna seriozitate si incredere, lucru urmarit de catre toti clientii, indiferent de serviciul cautat. Media Jingles va ofera mesaje ivr in limba romana, engleza si franceza, toate cu aceeasi voce la un pret bun. Asadar oferim va putem oferi mesaje pentru robot telefonic in mai multe limbi si ceea ce este foarte important, cu aceeasi voce, nu cu voci diferite. Pentru limbile engleza si franceza, mesajele ivr vor suna foarte bine datorita accentului curat si pe intelesul tuturor. Vocea prezentata pe pagina noastra reprezinta companii mici si mari din Romania cat si multinationale. Puteti apela cu incredere pentru inregistrare voci ivr si mesaje ivr in limbile romana, engleza, franceza si spaniola si va asiguram ca veti fi multumiti de calitatea acestui serviciu pe care vi-l oferim la un pret accesibil. Daca firma dumneavoastra are nevoie de inregistrare mesaje robot telefonic va servim cu placere.

Mesaje Ivr. Vocea IVR este acea voce care ii spune clientului la telefon "bine ati venit la...., va rugam asteptati....". Practic se inregistram mesaje telefonice de asteptare sau mesaje vocale de asteptare care sa va intampine clientii adica mesaje ivr. Vocea IVR este acea voce care ii spune clientului la telefon "bine ati venit la...., va rugam asteptati....". Practic inregistram mesaje telefonice de asteptare sau mesaje vocale de asteptare care sa va intampine clientii. Este clar ca o companie care se respecta va apela mesaje Ivr profesionale pentru intampinarea clientilor. Aveti nevoie de mesajele de intampinare cu o frumoasa voce ivr, profesionista, care cu singuranta va creste categoric din start increderea clientului. Mesaje IVR sunt mesajele care fac diferenta atunci cand clientul suna la dumneavoastra pentru prima oara. Pentru toate acestea aveti nevoie de centrala telefonica voiceover mesaje ivr pentru ca totul sa fie frumos in urechile clientului. Contactati-ne pentru mesaje IVR si nu veti regreta nici macar o clipa profesionalismul si pretul nostru. Adaugati la centrala telefonica pe care o aveti, voiceover mesaje ivr de o calitate foarte buna. Este foarte important si chiar indicat sa va indreptati catre mesaje IVR pentru a deveni profesionisti in ochii clientului. Mesajele de intampinare cu voce ivr profesionista creste categoric din start increderea si viziunea clientului asupra companiei dumneavoastra. Stim cu totii ca nu este usor sa gasiti o voce pentru centrala telefonica pentru a va reprezenta compania, pentru asta este nevoie de un voiceover mesaje ivr iar in acest fel centrala telefonica se va bucura de un voiceover mesaje ivr profesionist care va inspira intotdeauna incredere potentialilor clienti la un pret excelent!

La noi gasiti serviciu de Inregistrare voci IVR, voce IVR mesaje de intampinare robot telefonic. Ne contactati si colaborarea cu noi va fii pe gustul dumneavoastra legat de serviciile de Inregistrare voce IVR. Suntem aici pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu Voci IVR mesaje de intampinare robot telefonic sau cum le place altora sa spuna voce mesaje de asteptare. Incercati totusi sa nu alegeti pe cineva din randul angajatilor pentru a inregistra aceste mesaje IVR. Este putin probabil ca totul sa iasa corect si profesional. Alegeti mai bine un voiceover centrala telefonica robot telefonic, va stii ce sa faca pentru orice mesaj IVR.

Studio inregistrare mesaje IVR pret convenabil.Oferim voce IVR de calitate.Inregistram voce mesaje de intampinare robot telefonic. Va ajutam cu mesaje de asteptare robot telefonic si mesaje IVR robot telefonic. Exemple de voce mesaje call center. Oferim inregistrare voce ivr, voce mesaje robot. Inregistram mesaje ivr cu voci profesioniste.