Studio profesional de inregistrare voci IVR voce IVR mesaje de intampinare robot telefonic.

Va oferim voce pentru robot telefonic in limba romana, engleza, franceza si spaniola.

Va prezentam mai jos vocile folosite pentru inregistrarea mesajelor IVR.

 

 

Mai jos puteti gasi modele pentru mesaje de intampinare voci ivr.

- "Buna ziua ati sunat la (Nume companie)! Personalul (nume companie) se afla in concediu in perioada 15 decembrie -05 ianuarie. Va asteptam cu drag incepand cu 06 ianuarie."

- "Buna ziua! Ati  sunat la (nume companie). In vederea imbunatatirii serviciilor noastre, 
va​ anuntam ca aceasta convorbire poate fi inregistrata. Continuarea apelului reprezinta acceptul dvs."

- "Momentan toti operatorii nostri sunt angajati intr-o alta convorbire. Va rugam asteptati. In cel mai scurt timp veti fi preluat de catre un consultant (nume companie)."

- "Buna ziua! Ati sunat la (nume companie)! Momentan personalul nostru se afla in afara programului de lucru, te rugam sa revii de luni pana vineri intre orele 9.00 – 18.00. va multumim pentru intelegere."

- "Buna ziua! Ati sunat la (nume companie)! Personalul nostru se afla in concediu pe perioada sarbatorilor nationale intre "DATA". Va asteptam incepand cu data de "DATA" intre orele "ORELE"."

- "Buna ziua! Ati sunat la (nume companie)! Personalul nostru celebreaza sarbatorile de iarna in perioada "data". Va uram un Craciun fericit si un an nou cu bucurii!"

- "Buna ziua! Ati sunat la (nume companie)! Personalul nostru sarbatoreste ​Sfintele sarbatori de Paste! Va asteptam incepand cu data de "data".

- "Buna ziua! Ati sunat la (nume companie)! Va informam cu regret ca personalul "nume companie" nu lucreaza astazi, va asteptam cu drag de maine. (Sau din data de...)"

- "Bine ati venit la (nume companie),magazin online de ..........,va rugam sa asteptati cateva momente pana veti fi preluat de catre un operator. Ne puteti trimite solicitarea dvs pe adresa de e-mail (adresa de e-mail), iar unul din operatorii nostri va va raspunde in cel mai scurt timp la solicitarea dumneavoastra."

 

Probabil ati cumparat deja serviciul IVR si sunteti in cautarea unei voci ivr profesioniste care sa va intampine clientii noi, dar nu numai. Daca faceti acest lucru atunci stiti ca nu puteti accepta orice voce ivr care sa va intampine pentru prima data un client. Fiti foarte atenti la acest detaliu pentru ca mesajul de asteptare sau mesajul de intampinare ivr are un impact destul de mare asupra clientului.

Credem cu tarie ca doriti ca in mesajul ivr de asteptare al robotului telefonic sa fie o voce ivr frumoasa, calda, plina de pozitivism si energie, care sa-i spuna clientului dvs “va rugam sa asteptati; imediat veti intra in contact cu un operator”.

Cele mai multe firme din Romania, ori din necunostinta de cauza, ori din comoditate sau alte motive, selecteaza voci ivr din randul angajatilor, si nu realizeaza importanta acestui fapt, iar tocmai aceasta alegere facuta intr-un mod neprofesionist este motivul pentru care primul contact cu un client nou lasa de dorit. Clientii sesizeaza foarte repede naturaletea vocii ivr si sunt atrasi involuntar de aceasta, de aceea vocea ivr a mesajului de intampinare trebuie sa aiba o tonalitate familiara, naturala care sa-i apropie pe clienti. Datorita acestui fapt, o firma care vrea sa inspire incredere si care se respecta, va inregistra mesajele de asteptare sau mesajele de intampinare ale robotului telefonic cu voci ivr profesioniste, realizate in studioul de inregistrari. O voce ivr profesionista inspira intotdeauna seriozitate si incredere, lucru urmarit de catre toti clientii, indiferent de serviciul cautat. Media Jingles va ofera mesaje ivr in limba romana, engleza si franceza, toate cu aceeasi voce. Asadar oferim va putem oferi mesaje pentru robot telefonic in mai multe limbi si ceea ce este foarte important, cu aceeasi voce, nu cu voci diferite. Pentru limbile engleza si franceza, mesajele ivr vor suna foarte bine datorita accentului curat si pe intelesul tuturor. Vocea prezentata pe pagina noastra reprezinta companii mici si mari din Romania cat si multinationale. Puteti apela cu incredere pentru inregistrare voci ivr si mesaje ivr in limbile romana, engleza, franceza si spaniola si va asiguram ca veti fi multumiti de calitatea acestui serviciu pe care vi-l oferim. Daca firma dumneavoastra are nevoie de inregistrare mesaje robot telefonic va servim cu placere.

 

 

 


Mesaje Ivr. Vocea IVR este acea voce care ii spune clientului la telefon "bine ati venit la...., va rugam asteptati....". Practic se inregistrim mesaje telefonice de asteptare sau mesaje vocale de asteptare care sa va intampine clientii. Mesaje Ivr. Vocea IVR este acea voce care ii spune clientului la telefon "bine ati venit la...., va rugam asteptati....". Practic inregistram mesaje telefonice de asteptare sau mesaje vocale de asteptare care sa va intampine clientii. Este clar ca o companie care se respecta va apela mesaje Ivr profesionale pentru intampinarea clientilor. Aveti nevoie de mesajele de intampinare cu o frumoasa voce ivr, profesionista, care cu singuranta va creste categoric din start increderea clientului. Mesaje IVR sunt mesajele care fac diferenta atunci cand clientul suna la dumneavoastra pentru prima oara. Pentru toate acestea aveti nevoie de centrala telefonica voiceover mesaje ivr pentru ca totul sa fie frumos in urechile clientului. Contactati-ne pentru mesaje IVR si nu veti regreta nici macar o clipa. Adaugati la centrala telefonica pe care o aveti, voiceover mesaje ivr de o calitate foarte buna. Este foarte important si chiar indicat sa va indreptati catre mesaje IVR pentru a deveni profesionisti in ochii clientului. Mesajele de intampinare cu voce ivr profesionista creste categoric din start increderea si viziunea clientului asupra companiei dumneavoastra. Stim cu totii ca nu este usor sa gasiti o voce pentru centrala telefonica pentru a va reprezenta compania, pentru asta este nevoie de un voiceover mesaje ivr iar in acest fel centrala telefonica se va bucura de un voiceover mesaje ivr profesionist care va inspira intotdeauna incredere potentialilor clienti.

La noi gasiti serviciu de Inregistrare voci IVR, voce IVR mesaje de intampinare robot telefonic. Ne contactati si colaborarea cu noi va fii pe gustul dumneavoastra legat de serviciile de Inregistrare voce IVR. Suntem aici pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu Voci IVR mesaje de intampinare robot telefonic sau cum le place altora sa spuna voce mesaje de asteptare. Incercati totusi sa nu alegeti pe cineva din randul angajatilor pentru a inregistra aceste mesaje IVR. Este putin probabil ca totul sa iasa corect si profesional. Alegeti mai bine un voiceover centrala telefonica robot telefonic, va stii ce sa faca pentru orice mesaj IVR.