Muzica ambientala pentru firme cu playlist personalizat. Radio online personalizat pentru companii cu spoturi publicitare incluse.

Oferim muzica ambientala prin radio online, pentru magazine, spatii comerciale, birouri, restaurante sau oriunde doriti sa implementati muzica ambientala in afacerea dumneavoastra. Practic nu trebuie sa mai aveti grija muzicii din spatiul comercial pe care il detineti. Vom face noi playlistul potrivit pentru compania dumneavoastra!

Doriti un serviciu de radio personalizat, cu muzica potrivita pentru afacerea dumneavoastra si publicitate cu diferite oferte pe care le aveti in plan?

Ne puteti contacta oricand la telefon
0742327317 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: contact@mediajingles.com sau WhatsApp

Imaginati-va ca difuzati muzica ambientala potrivita pentru restaurantul dumneavoastra iar din cand in cand intra un spot audio profesional care sa va promoveze oferta curenta! Ce frumos suna! Ei bine, noi oferim acest serviciu iar dumneavoastra nu veti mai avea grija playlistului. Ne ocupam noi de tot: de la alegerea melodiilor difuzate pana la producerea de spoturi audio cu ofertele zilei, saptamanii sau lunii.

Avantajele acestui serviciu sunt muzica personalizata si publicitatea. Muzica poate fi de toate tipurile de la ambientala pana la orice alt gen. Sistemul nostru va integra automat spoturile audio dorite si in acest fel clientii vor fi informati cu privire la ofertele disponibile in locatia dumneavoastra. Spoturile sunt realizate in studio profesional de inregistrari iar calitatea va fi pe masura.

Nu oferim doar muzica, ci si bunastare si confort! Putem difuza spoturi publicitare atat la radio cat si video pe televizoarele din locatia dumneavoastra. Toate acestea la un loc vor aduce in vederea clientilor tot ce trebuie sa stie despre localul in care spre exemplu isi beau cafeaua.

Playlistul muzical va fi realizat special pentru spatiul comercial pe care il detineti care va va reprezenta intr-un mod placut afacerea dumneavoastra.

Ne puteti contacta oricand! Ideea este de a implementa in spatiul comercial pe care il detineti, un serviciu muzical cu publicitate personalizata. Ne ocupam noi de tot! De la implementarea serviciului pana la realizarea de spoturi radio care vor fi difuzate intre melodii in diferite perioade ale zilei alese de dvs. Interesant este ca tot mai multe companii aleg sa-si difuzeze propriul radio si mai interesant este faptul ca acestia isi populeaza radioul cu reclama!

Radio cu muzica ambientala pentru magazine si spatii comerciale, birouri, cu spoturi radio incluse cu ofertele companiei dumneavoastra. Radio pentru magazine si spatii comerciale cu muzica personalizata.