Voice Over reclame radio/tv, voice over spoturi audio.

Serviciile noastre includ voice over masculin si voice over feminin pentru:

- Voice over spoturi audio, voice over reclame, spoturi comerciale radio si tv,

- Voice over prezentari video, tutoriale video, prezentari video interne pentru companii,

- Voice over prezentari corporate/industriale,

- Audio Books,

- Voice over spoturi audio sau orice altceva ce include inregistrarea vocii
 
Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, discutam si incepem colaborarea.

Ne gasiti pe contact@mediajingles.com (click aici pentru a trimite e-mail)

La telefon 0742 327 317 (click aici pentru a apela)

Daca doriti sa discutati cu noi prin WhatsApp (click aici).

 

Ca si voice overi am inceput activitatea din 2010 iar astazi, ne place sa credem ca oferim servicii de calitate in tot ceea ce tine de voice over reclame. Suntem deschisi la orice tip de proiect audio ce necesita inregistrare voce.

Suntem aici pentru cei care au nevoie de inregistrari de voce. Oferim voice over masculin si feminin de calitate care, chiar vor scoate in evidenta proiectul dumneavoastra. Suntem voci responsabile si serioase pentru acele companii care cu adevarat se respecta. Indiferent de domeniul de activitate pe care il aveti, va fi o placere sa lucram impreuna.

Ce este un voiceover.

Ei bine voiceoverul este acea voce pe care o auzi pe reclamele radio sau tv. De regula, un voice over bun are in spate multi ani de munca si studiu in acest domeniu. Un voiceover reprezinta intr-o campanie publicitara, compania care apeleaza la el. Este vocea care convinge sau instiinteaza publicul despre serviciile si ofertele unei companii care isi face reclama la radio, tv sau in mediul online. Un voiceover trebuie sa transmita foarte bine EXACT mesajul sau ideea campaniei publicitare. El trebuie sa stie sa se plieze pe ORICE!

Cum alegeti vocea.

Vocea poate sa fie masculina sau feminina. Aceasta decizie se ia in functie de ceea ce doriti sa transmiteti, insa nu este o regula. O voce feminina poate sa inregistreze un spot radio pentru un service auto. In aceeasi masura o voce masculina poate inregistra un spot audio pentru cosmetice. Nu trebuie sa folositi tipare si principii! Este importat sa fiti original. Ganditi-va, cand ati auzit ultima oara o reclama la un service auto cu voiceover feminin? Cam greu auziti asa ceva, nu-i asa? E bine, originalitatea va aduce clienti noi. Oamenii vor veni la dumneavoastra indiferent daca folositi o voce masculina sau feminina, ceea ce va face diferenta va fi serviciile pe care le oferiti.

In concluzie, trebuie sa fiti liber in gandire! Alegeti ceea ce simtiti si nu va luati neaparat dupa trend. Ideea este ce vindeti si cum vindeti, voiceoverul este doar intermediarul dintre dumneavoastra si client.

Va stam la dispozitie cu voice over spoturi audio, voiceover reclame, prezentari video, prezentari produs sau cu orice alte tipuri de inregistrari audio.

 


Voce masculina si voce feminina pentru reclame radio tv. Voice over spoturi audio.