Doriti un spot audio pe care sa-l difuzati in marile magazine sau altfel spus In-store?


Va salutam cu mare drag! Doriti un spot publicitar pe care sa-l difuzati in marile magazine precum mall-uri, supermarket-uri, galerii?
Realizam spoturi audio pentru difuzarea acestora in locuri comerciale, eficiente si pozitive cu menirea de a va aduce mai multi clienti. Mai jos puteti asculta spoturi realizate de noi in player-ul afisat, iar daca va place ce auziti ne contactati si dam drumul la treaba.
Intr-un mod regulat clientii ne contacteaza pentru acest tip de publicitate pentru a aduce catre standurile lor amplasate in diferite locuri comeciale cat mai multi clienti si pentru a face cunoscute produsele. Daca detineti un spactiu comercial in Mall, supermarket sau intr-un magazin mare si doriti sa va faceti cunoscute produsele, atunci ati nimerit exact unde trebuie. Este important sa optati pentru o reclama audio in-store pentru ca publicitatea inseamna clienti noi in permanenta. Spoturile noastre se pot auzi in diferite mall-uri din tara iar clientii nostri sunt extrem de fericiti! Publicitatea audio in magazine nu este un concept nou, se practica cu succes de ani de zile. Asa ca acum este momentul sa va aliniati tendintelor si haideti sa crestem impreuna numarul clientilor dumneavoastra!