Servicii IVR robot telefonic online. Servicii voip centrala telefonica online.

Va oferim servicii de telefonie IVR, robot telefonic online pentru compania dumneavoastra.

Tel: 0742327317 e-mail: contact@mediajingles.com WhatsApp

Cu totii ne dorim pentru companiile noastre un robot telefonic profesional care sa ne intampine clientii intr-un mod elegant si profesionist. Media Jingles va ofera servicii de telefonie IVR la inalte standarde de calitate. Fie ca sunteti o firma la inceput de drum sau o firma cu experienta, in mod sigur increderea clientilor dumneavoastra va creste atunci cand vor suna sa intre in legatura cu dumneavoastra. Pentru a castiga increderea clientului in ziua de astazi, este nevoie sa se puna la punct orice aspect cu care acesta intra in contact atunci cand decide sa lucreze cu dumneavoastra. Sa apelati la servicii de telefonie IVR este o alegere excelenta si se va simtii asta in increderea potentialului client care ajunge la dumneavoastra.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Este simplu! Ne facem foarte bine treaba cand vine vorba de robot telefonic. Stim exact ce trebuie sa facem si asta pentru ca experienta acumulata.
Suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii, tinem in permanenta legatura cu ai nostrii clienti. Nu pierdem timpul iar din momentul in care alegeti serviciile noastre IVR, incepem imediat colaborarea, asta pentru ca timpul dumneavoastra este foarte important.

Va oferim urmatoarele servicii:
Call Center Online,
IVR online,
Robot telefonic online,
Centrala telefonica virtuala,
Centrala IP,
Servicii VOIP,
Telefonie VOIP.
Prompturi IVR.

Ne contactati, discutam si stabilim impreuna exact serviciul IVR de care aveti nevoie in functie de nevoile dumneavoastra.

Totodata va oferim si inregistrari de mesaje ivr, mesaje de intampinare robot telefonic. Mai jos puteti asculta vocile folosite in studio pentru inregistrarea mesajelor ivr.

 

Care sunt avantajele implementarii unei centrale telefonice de tip IVR?

Din start increderea clientului va creste semnificativ iar datorita robotului telefonic, clientul va fi directionat catre cel mai capabil operator in masura sa-l ajute cu informatii si sa ii rezolve problema.

Se salveaza timp atunci cand clientul doreste sa obtina o informatie de la compania dumneavoastra.

Eficienta companiei va creste odata cu implementarea robotului telefonic si asta o veti simtii imediat.

Compania dumneavoastra va arata profesionista in ochii clientului si asta se va simtii in vanzarile firmei dumneavoastra.

Clienti multumiti care cu siguranta va vor recomanda pentru promtitudinea si profesionalismul de care dati dovada.

Cu integrarea unui robot telefonic in compania dumneavoastra, totul va fi mai simplu si mai usor in interactiunea cu clietul la telefon.