Spot publicitar radio pret spot radio.

Realizam spoturi publicitare radio la preturi avantajoase. Studioul de inregistrari Media Jingles poate inregistra pentru dumneavoastra orice spot radio care implica voce masculina sau voce feminina. Avem o experienta destul de vasta in realizarea de spoturi radio. Va asiguram ca veti fi multumiti de o colaborare cu noi. Daca aveti nevoie de un spot publicitar radio pe care sa-l difuzati oriunde fara costuri suplimentare, atunci cu siguranta trebuie sa colaboram. Vrem sa beneficiati de spoturi publicitare radio frumoase si atractive care va vor ajuta sa vindeti mai mult in compania dumneavoastra! De aceea ne puteti contacta oricand pentru spoturi publicitare radio de 30 secunde, 20 secunde, 15 secunde, 10 secunde sau de oricate secunde doriti. Spotul radio se va inregistra in studio de inregistrari echipat complet din toate punctele de vedere.

Preturile pentru realizarea spoturilor publicitare radio difera de la caz la caz in functie de complexitate. De aceea va recomandam sa ne transmiteti o cerere de oferta cu cat mai multe detalii despre viitorul spot radio. Va vom trimite un pret bun iar daca sunteti de acord cu oferta noastra, mergem inainte si va fi bine! Daca in procesul de productie vor aparea modificari, acestea vor fi facute gratuit.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Suntem aici! contact@mediajingles.com sau 0742327317

Mai jos puteti asculta cateva din spoturi radio realizate de noi.

Media Jingles · Spoturi publicitare radio

Pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti in realizarea spotului radio sunt:

Pasul 1: ne puteti transmite o cerere de oferta.

Pasul 2: Daca pretul oferit de noi este acceptat de dumneavoastra atunci vom avea nevoie de textul (scpripul) pe care doriti sa-l inregistrati. Textul poate fi realizat de departamentul marketing al companiei dumneavoastra. Daca in compania dumneavoastra nu exista un departament marketing, atunci va putem noi ajuta cu compunerea textului. Va recomandam sa recitati textul cu voce tare pentru a putea detecta eventuale imperfectiuni. Daca la dumneavoastra va suna bine, la noi va suna si mai bine. Dupa ce textul este pus la punct se trece la pasul 3.

Pasul 3: Inregistrarea si realizarea spotului in sine si trimiterea spotului catre dumneavoastra spre aprobare. Modificarile vor fi facute gratuit.

 

De asemenea va putem oferi voce masculina si voce feminina pentru orice proiect care implica:

- spoturi radio, anunturi radio,

- voce pentru prezentari video sau tutoriale video,

- inregistrari audio interne de informare pentru compania dumneavoastra.

- orice alt tip de inregistrare audio.