Inregistrare voce prezentari video si voce tutoriale.


Aveti o prezentare video si doriti sa-i adaugati o voce profesionista? Este evident ca atunci cand realizati un spot video sau o prezentare video, vocea din spatele imaginilor trebuie sa fie una profesionista care sa stie exact ce doriti sa transmiteti. Altfel, este posibil sa nu transmiteti acea incredere potentialului client care poate ar fi interesat sa cumpere produsul, asta pentru ca increderea este esentiala in orice vindeti.

 

 


Realizam inregistrari de voce pentru prezentari si tutoriale sau orice alta inregistrare care implica naratie, prezentarea unui produs sau a unei companii care doreste sa se prezinte frumos in fata clientiilor sau in fata angajatiilor.
Ne pliem foarte usor pe descrierea produselor care sunt prezentate in format video. Ne descurcam la fel de usor si daca doriti sa adaugati o voce in videoul de prezentare a companiei dumneavoastra, care sa explice frumos ce servicii aveti de oferit.

 

 


Avem o experienta reala de 11 ani in domeniul microfonului si stim sa transmitem un mesaj exact asa cum doriti dumneavoastra, cel putin asta ne place sa credem.
Va oferim cu mare drag voce masculina si feminina, voci frumos lucrate si pozitive prin care cu siguranta prezentarea dumneavoastra va fi una pe masura asteptarilor. Nu ramane decat sa ne trimiteti textul pe care doriti sa-l inregistrati, va vom trimite inregistrarea si totul va fi excelent! Inregistram voci prezentari video pentru orice domeniu de activitate daca vorbim de companii iar daca aveti un tutorial si doriti sa-i adaugati voce, foarte bine! Ne descurcam excelent pe orice tutorial sau prezentare care doreste sa transmita incredere sau orice alt tip de emotie. Veti putea observa ca stim sa ne facem treaba excelent si garantam acest lucru.

E-mail: contact@mediajingles.com

Tel: 0742327317

Daca doriti sa discutati cu noi prin WhatsApp click aici.

Va garantam ca este o placere sa lucrati cu noi.