Voice Over ivr voiceover callcenter, voiceover IVR.

Este de la sine inteles ca atunci cand aveti un robot telefonic, aveti nevoie de un voice over ivr care stie foarte bine ce are de facut. Mesajele ivr inregistrate de voiceover trebuie sa fie cu o voce profesionista, nu merge chiar orice in intampinarea clientiilor.

Stim ca dommnisoara secretara are o voce frumoasa, dar si noi si dumneavoastra stim ca pe mesajele de intampinare a robotului telefonic trebuie totusi un voiceover ivr profesionist. Haideti sa va intampinam clientii la telefon EXACT ASA CUM TREBUIE! Nu puteti alege o voce dintre angajatii dumneavoastra care nu stiu cum arata un microfon de studio. Iar daca sunteti o companie mare, o firma mica sau orice forma juridica, nu puteti pune orice voce pe robotul telefonic. Adica trebuie sa fiti profesionisti pana la capat, chiar si pe robotul telefonic. Si inca ceva, nu suntem imposibili la pret. In colaborarea cu noi, pretul este ultimul lucru la care va veti gandi. Nu dam preturi absurde, chiar daca avem o experienta de peste 11 ani in domeniu. Suntem oameni ca si dumneavoastra. Haideti sa inregistram mesajele de intampinare pentru compania dumneavoastra! Suntem studio de inregistrari echipat complet, inregistram mesaje call center pentru companii, voice over ivr, voiceover robot telefonic.

Va prezentam mai jos vocile folosite in studio pentru inregistrare mesaje IVR.

 

Voce 1 ivr Feminin ROMANA

 

Click aici pentru a descarca modelul de voce feminina 1.Voce 1 ivr Feminin ENGLEZA

 

Click aici pentru a descarca modelul de voce feminina 1 engleza.

 


Voce 2 ivr Feminin ROMANA

 

Click aici pentru a descarca modelul de voce feminina 2

 


Voce Masculin ROMANA

 

Click aici pentru a descarca modelul de voce masculina. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, discutam si incepem colaborarea.

Ne gasiti pe contact@mediajingles.com (click aici pentru a trimite e-mail)

La telefon 0742 327 317 (click aici pentru a apela)

Daca doriti sa discutati cu noi prin WhatsApp (click aici).

 

Ca si voice overi am inceput activitatea din 2010 iar astazi, ne place sa credem ca oferim servicii de calitate in tot ceea ce tine de voice over.


Voice over ivr,voiceover ivr pret, voice over call center, voiceover call center.